آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۶۰۶
آخوندی عنوان کرد:

رونق مسکن با توسعه صندوق‌های زمین و ساختمان 

وزیر راه و شهرسازی گفت: بخش عمده ای از طرح جامع مسکن و توزیع جغرافیایی آن نهایی و برنامه مفصلی نیز برای تامین زمین مطابق با طرح جامع در سازمان ملی زمین و مسکن تهیه شده است. 

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، عباس آخوندی در نشست سالانه مدیران کل راه و شهرسازی استانها، اظهار داشت: توسعه صندوقهای زمین و ساختمان برای رونق مسکن از محورهای اصلی برنامه های سال آینده است.

 

وی بهسازی بافتهای فرسوده را از سیاستهای عمده وزارت راه و شهرسازی برای سال آینده دانست و افزود: بانک های عامل به تدریج در حال پرداخت تسهیلات بهسازی بافت فرسوده است که سال آینده باید وارد مرحله اجرایی بهسازی شویم.

 

وی تاکید کرد: البته این موضوع به آموزش نیروی انسانی و آشنایی مدیران کل راه و شهرسازی استانها نیاز دارد به گونه ای که مدیران کل باید وارد جزئیات شوند و از کلیات عبور کنند.

 

شهرهای جدید باید با در نظر گرفتن اشتغال مکان یابی شود

 

وزیر راه و شهرسازی به مکان یابی شهرهای جدید اشاره کرد و افزود: مکان یابی شهرهای جدید را باید به گونه ای تعیین کنیم که امکان اشتغال در آنها فراهم باشد.

 

آخوندی گفت: هدفگذاری برای سکونت در سواحل دریای عمان و خلیج فارس که ظرفیت اشتغال در این مناطق وجود دارد ، بسیار مهم است. 

 

آخوندی با بیان اینکه علاوه بر تامین زمین، موضوع ساخت مسکن نیز باید مورد توجه باشد، گفت: توسعه صندوقهای زمین و ساختمان و همچنین نهادهایی که بتوانند وضعیت بازار مسکن را رونق دهند همزمان در سال آینده در دستور کار قرار دارد که در این حوزه مدیران کل راه و شهرسازی استانها باید با مفهوم این صندوقها آشنا شوند.

 

وزیر راه شهرسازی اظهار داشت: زیرا یکی از محورهای اصلی برنامههای وزارت راه و شهرسازی در سال ۱۳۹۴ توسعه این صندوقها خواهد بود. 

 

وی با اشاره به اینکه برنامه مفصلی برای تامین زمین مطابق با طرح جامع در سازمان ملی زمین و مسکن تهیه شده است ، گفت : بخش عمده ای از طرح جامع مسکن نهایی شده است که گروه های کم درآمد و متوسط جامعه را در بر می گیرد؛ ضمن اینکه توزیع جغرافیایی آن هم انجام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار